PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608;

[KINDLE] ❅ Bimbo By Rin Ahmad – Bitcoinshirts.co BIMBOHarga RM2300muka surat 584Dalam hidup Elsuraya hanya seorang lelaki yang dinantikannya Bukan bakal kekasih jauh sekali bakal suami Tetapi seorang lelaki yang menyebabkan nyawa keluarganya diragut[KINDLE] ❅ Bimbo By Rin Ahmad – Bitcoinshirts.co BIMBOHarga RM2300muka surat 584Dalam hidup Elsuraya hanya seorang lelaki yang dinantikannya Bukan bakal kekasih jauh sekali bakal suami Tetapi seorang lelaki yang menyebabkan nyawa keluarganya diragut BimboHarga RMmuka surat Dalam hidup Elsuraya hanya seorang lelaki yang dinantikannya Bukan bakal kekasih jauh sekali bakal suami Tetapi seorang lelaki yang menyebabkan nyawa keluarganya diragut kejam Dia ralat kerana tidak dapat bersama dengan keluarganya dan memegang status anak yatim piatu kerana lelaki itu Siapakah lelaki itu sebenarnya? Azad? Ya ke?“Astalavista loozzer With double o and double z”Adakah kerana kata kata yang dilontarkan bertahun dulu membuat jiwanya sentiasa parah dan terluka? Ingin sungguh dia bertemu dengan empunya suara jelik itu agar dendamnya terlunasPerkenalan Elsuraya dengan Dani Ikram membuahkan bibit cinta SMS menjadi titik awal hubungan yang indah ituDah gugel douchebag Kejamnya Do I deserve that? – Dani IkramDo I de.

Serve Bimbo? ElsurayaTanpa disangka Azad yang dibenci ialah sahabat baik Dani Ikram Dan Azad pula tidak sanggup memberitahu Elsuraya perkara sebenar kerana sayangkan persahabatannya dengan Dani Ikram Dia rela dituduh ‘pembunuh’ walaupun hakikatnya insan lain yang menyebabkan tragedi hitam itu berlaku Sementelah hatinya sudah jatuh sayang pada Elsuraya Dia tidak sanggup melihat sahabat baiknya dan wanita yang mula mengetuk pintu hatinya menderitaKeadaan semakin rumit bila keluarga cuba menjodohkan Elsuraya dengan Azad Apatah lagi mereka sangat rapat dengan arwah ibu dan bapa Elsuraya Serasa mereka bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi Elsuraya“Su tak nak Su benci Azad Apa auntie merepek ni? Su takkan bertunang dengan dia” – Elsuraya“Su cuba tengok lagi jauh Umur Su makin meningkat Su perlukan orang untuk jaga Su Keluarga Azad cukup baik dan mampu jaga Su macam anak sendiri dan Azad sendiri tak kurang apa pun Lainlah kalau Su ada calon lain Auntie tak akan paksa” Puan RosannaNamun Dani Ikra.

bimbo download Bimbo ePUBServe Bimbo? ElsurayaTanpa disangka Azad yang dibenci ialah sahabat baik Dani Ikram Dan Azad pula tidak sanggup memberitahu Elsuraya perkara sebenar kerana sayangkan persahabatannya dengan Dani Ikram Dia rela dituduh ‘pembunuh’ walaupun hakikatnya insan lain yang menyebabkan tragedi hitam itu berlaku Sementelah hatinya sudah jatuh sayang pada Elsuraya Dia tidak sanggup melihat sahabat baiknya dan wanita yang mula mengetuk pintu hatinya menderitaKeadaan semakin rumit bila keluarga cuba menjodohkan Elsuraya dengan Azad Apatah lagi mereka sangat rapat dengan arwah ibu dan bapa Elsuraya Serasa mereka bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi Elsuraya“Su tak nak Su benci Azad Apa auntie merepek ni? Su takkan bertunang dengan dia” – Elsuraya“Su cuba tengok lagi jauh Umur Su makin meningkat Su perlukan orang untuk jaga Su Keluarga Azad cukup baik dan mampu jaga Su macam anak sendiri dan Azad sendiri tak kurang apa pun Lainlah kalau Su ada calon lain Auntie tak akan paksa” Puan RosannaNamun Dani Ikra.

10 thoughts on “Bimbo

  1. Cik Pah Cik Pah says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUB1 What do you think about all day?2 What occupies your mind most of the day?3 What do you think about while praying?4 What is distracting you while praying?5 What is the first thing you think about when you wake up in the morning?6 What is the last thing you think about when you sleep?7 What keeps you awake at night?8 What makes you cry?9 What are you most afraid of losing?10 What makes you most angry?11 What causes you the most pain in your life?Jawapan jujur Dani Ikram dalam buku cacatan dia buat Cik Pah mengalirkan air mata dalam tak sedar Sakit fizikal dan sakit emosi yang dia


  2. FarahAhmad FarahAhmad says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBFavourite book of the decadeThank you Rin Ahmad BIMBO is a treasure Takda part yg saya tak suka I devour every word written Stayed up all night on the eve of 2015 Worth every second spent Susah dah nak jumpa buku that can beat BIMBO untuk 12 bulan akan datang The journey of Dani Ikram and Elsuraya is so beautiful The lil journal entries about Bell's Palsy were so heart wrenching Made me cried buckets I learned something new thanks to you Dani Ikram you've beaten my Joe Jambul Lol The characters are so amazingly written Bacalah sepuluh kali pun which I did tak puas You've always been my favourite writer Ms Rin You'll remain to be so for years to come Hehe The best book from Rin Ahmad so far Sorry USDWe love ourselves even after we made so many mistakes So why do we hate others for one or two mistakes they have made? Thank you starting my new ye


  3. Rodhiah Rahman Rodhiah Rahman says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBHmmm Nak review tak nak yeHmmm Okey start with a couple of setbacks Dua je memang tak banyak The flashbacks which are a bit confusing and a few grammar glitches which most of the time i ign


  4. Yatie Pyan Yatie Pyan says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBWhat can I say?a masterpiece from Rin Ahmad will never disappoint the readersalthough entitled BIMBOit is definitely way oppositefull of knowledgeit is one of the best among all her novelsyou must get a copy of it todaydefinitely


  5. Aina Shukri Aina Shukri says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUB14 2019One thing that I realised after rereading this for the nth time Dani Ikram never apologize for the cold bad treatments he give to Elsuraya after his dad Dr Ishak died What did he said? Oh just bukankah darjat suami lagi tinggi dari ibu bapa lepas mereka sudah berkahwin? I like Dani I consider him as my fave male character from Rin Ahmad However Dani Ikram and his ego? Uhm I don't think I like this side of himReview on April 17 2015Dah 5 bulan publish dah 3 kali khatam barulah dapat hidayah nak tulis review Nampak tak betapa susahnya nak hadam isi Bimbo ni? Heh Pada aku keseluruhan kisah Bimbo ni boleh diringkaskan dalam satu ayat QuranBoleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu dan boleh jadi pula kamu m


  6. Susi Majid Susi Majid says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUB1 Fuh This is the best masterpiece that i've ever read from u sis2 This is not just a love story between a man a womanit is than that3 About BP i really do not know that this kind of thing really existstq for introducing it to me4 While reading this book i actually cried at chap 51then happy just for a while sad again 5 BRAVO to u sisreally really really love this story before i forget i love this phrase strong person will not walk away from the people who hurt them They will forgive because forgiving is their way of taking care of themselves


  7. Ainaa Akemi Ainaa Akemi says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBBimbo currently the best novel ever bacaSebelum beli bimbo nak beli Brain Beauty and Belief by Dian Pelangi tapi tak jadi sebab review banyak on Beauty than Belief Bimbo not juts a novel to me but than teaching me to realize about myselfTeaching me to become a better person need than a will words from novel that struck me 'nak jadi baik tu senang nak jadi beriman tu payah'Hopefully Rin Ahmad will write stories that can inspire us even just me in future


  8. Nickynisa Nickynisa says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBI miss SeoulI miss MadinahI miss MakkahWill write a proper review next time 11th feb 2016 it has been a year and i still love Dani Ikram and Elsuraya


  9. Naira2975 Naira2975 says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBBook 9 2015Well well well The fourth book by this authornot a disappointment either I loved it And i'm glad the author did her homework about my country Brunei Everything she's mentioned is precisely that What I like1 I've been educated with bell's palsy through this book2 The title itself is not just a title asal catchy sajait's truly that bimbo vs deuchbag Titik permulaan el


  10. Fid Fid says:

    PDF Rin Ahmad #8608; Bimbo PDF #180; #8608; bimbo download, Bimbo ePUBI have been reading Rin Ahmad's since ARLUNA which fascinating now BIMBO urge by one agent to read it what can i say Rin you have did it againBIMBO start will a tragic teenager Elsuraya who's Vendetta toward Azad for a sins that cannot be forgivenAn unexpected event which lead Dani to Elsuraya loosing his car key calling her BIMBO should really leave him being unforgiven but after few meetings Dani fell for her while she trying her best not to accept Azad her aunt choice of husbandThe story leaves you wondering who is actual by fact Elsuraya is fighting against her own self or still the vendetta which i regard after reading for 5th time she's actually fighting against herself after finding out what really happen during the big A day of both her parentsThe story teach me that being in grud


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *